De onverwachte keuze van Lierse die nieuwe hoofdtrainer wegkapen bij de Belgische beloften | OneFootball

De onverwachte keuze van Lierse die nieuwe hoofdtrainer wegkapen bij de Belgische beloften | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·24. Juni 2024

De onverwachte keuze van Lierse die nieuwe hoofdtrainer wegkapen bij de Belgische beloften

Artikelbild:De onverwachte keuze van Lierse die nieuwe hoofdtrainer wegkapen bij de Belgische beloften

Twee weken terug vertrok Sven Vandenbroeck als hoofdtrainer bij Lierse. Dinsdag hebben ze hun nieuwe trainer voorgesteld die heel wat ervaring heeft als speler op het hoogste niveau.

Christophe Gregoire kiest voor een avontuur bij Lierse

Woensdag staat bij Lierse de eerste veldtraining op het programma en dit met een nieuwe hoofdtrainer aan het roer. De 44- jarige Christophe Gregoire komt de rangen vervoegen.


OneFootball Videos


Als speler was hij actief bij Moeskroen, Anderlecht, AA Gent, Willem II, Sporting Charleroi en Sprimont. Als trainer heeft hij ook al wat stappen gezet in zijn carrière.

Overstap van de Belgische beloften

Grégoire was tot voor kort actief als één van assistent-trainers van Gill Swerts bij de Belgische beloften. Voordien had hij al trainerservaring opgedaan bij Sprimont, Seraing en Virton.

“Ik ben Gill Swerts enorm dankbaar met de kans die ik heb gekregen om me bij de sportieve staf van de U21 aan te sluiten. Ik kon ook voor drie jaar bij de Belgische voetbalbond tekenen. Die keuze zou me comfort en zekerheid bieden, maar ik heb de voorbije dagen vooral mijn hart laten spreken", liet Christophe Grégoire optekenen bij Gazet van Antwerpen.

Impressum des Publishers ansehen