‘De Gea eist te veel salaris van Genoa, geklapte deal kent mogelijk gevolgen voor Ajax’ | OneFootball

‘De Gea eist te veel salaris van Genoa, geklapte deal kent mogelijk gevolgen voor Ajax’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·28. Juli 2024

‘De Gea eist te veel salaris van Genoa, geklapte deal kent mogelijk gevolgen voor Ajax’

Artikelbild:‘De Gea eist te veel salaris van Genoa, geklapte deal kent mogelijk gevolgen voor Ajax’

David de Gea en Genoa komen er niet uit, zo weet Sky Sports. De Spaanse doelman zou te hoge salariseisen hebben, waardoor de Italianen hebben besloten verder te kijken. Zaterdag werd Ajax-doelman Diant Ramaj al genoemd als mogelijke optie, die door het afketsen van de transfer van De Gea weer serieus in beeld kan komen.

Genoa nam deze zomer afscheid van doelman Josip Martínez, die werd verkocht aan Internazionale. Daarom is de Italiaanse ploeg op zoek naar een nieuwe sluitpost, waarvoor De Gea serieus in beeld was. De Spanjaard stond vanaf 2011 onder contract bij Manchester United, maar vertrok daar afgelopen zomer na onenigheid met Erik ten Hag en voormalig directeur John Murtough.


OneFootball Videos


Nu leek het erop dat De Gea na een jaar zonder club weer aan de slag kon in de Serie A, maar volgens Sky Sports is de deal afgeketst. De doelman zou ‘onrealistische’ salariseisen hebben, waardoor de Italianen op zoek gaan naar een alternatief. Dat zou goed nieuws voor Ramaj kunnen betekenen.

Zaterdag meldde Gianluca Di Marzio dat Ramaj, die de concurrentiestrijd onder de lat bij Ajax lijkt te hebben verloren van Remko Pasveer, in beeld is bij de Italianen. Ajax zou open staan voor een vertrek van de Duitser, aangezien de Amsterdammers het geld goed kunnen gebruiken na de vorige transferzomer onder Sven Mislintat. Volgens de Italiaanse journalist lijkt de transfer van Ramaj wel moeilijk te worden.

Impressum des Publishers ansehen