Dani de Wit tekent contract bij VfL Bochum | OneFootball

Dani de Wit tekent contract bij VfL Bochum | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: AZFanpage

AZFanpage

·3. Juli 2024

Dani de Wit tekent contract bij VfL Bochum

Artikelbild:Dani de Wit tekent contract bij VfL Bochum

VfL Bochum heeft zojuist bekend gemaakt dat het Dani de Wit heeft aangetrokken. De middenvelder, die vandaag nog in het zonnetje werd gezet door AZ, tekende transfervrij een contract van vier jaar bij de club uit de Bundesliga

Bochum heel blij met Dani de Wit

Sportdirecteur Marc Lettau toont zich verheugd via de officiële kanalen van de club. Lettau geeft aan dat Bochum goed op de hoogte was van de vele geïnteresseerden in De Wit, maar dat ze superblij zijn dat ze hem hebben kunnen overtuigen. De directeur gaf ook nog aan dat de supporters in Bochum kunnen rekenen op een ervaren professional met een sterke competitieve mentaliteit (en daar is geen ontkennen aan).


OneFootball Videos


‘Bundesliga een droom’

Ook Dani de Wit zelf kan niet wachten om aan de slag te gaan in Duitsland. “Ik kijk ernaar uit om bij VfL Bochum te beginnen en voor de fans in dit stadion te spelen. De club, de fans, het stadion – alles bij elkaar heeft mijn keuze voor VfL bepaald.

Voor de man uit Hoorn is het een ideale combinatie. “De passie van de supporters en het harde werken op het veld – dat is waar ik voor sta. Ik kijk ernaar uit om de VfL-trui te dragen. De Bundesliga is altijd een droom van me geweest, een van de topcompetities. Dit is het niveau waarop ik mezelf wil bewijzen. Ik zal alles geven om ons zo hoog mogelijk op de ranglijst te krijgen.”

Impressum des Publishers ansehen