Cercle Brugge kondigt derde zomeraanwinst aan, Zulte Waregem laat opnieuw twee spelers vertrekken | OneFootball

Cercle Brugge kondigt derde zomeraanwinst aan, Zulte Waregem laat opnieuw twee spelers vertrekken | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·3. Juli 2024

Cercle Brugge kondigt derde zomeraanwinst aan, Zulte Waregem laat opnieuw twee spelers vertrekken

Artikelbild:Cercle Brugge kondigt derde zomeraanwinst aan, Zulte Waregem laat opnieuw twee spelers vertrekken

Cercle Brugge maakt werk van versterkingen voor volgend seizoen. Bij Zulte Waregem laten ze dan weer twee spelers vertrekken.

Daags voor de start van de Belgische competitie, op 25 juli, moet Cercle Brugge al aan de bak in de voorrondes van de Europa League. En het moet Hugo Siquet, Felix Lemaréchal en Leonardo Lopes, die allemaal vertrokken, vervangen.


OneFootball Videos


Voor Siquet heeft Cercle intussen een vervanger binnengehaald. De Guinees Ibrahim Diakité heeft een contract voor vier seizoen getekend bij de Vereniging. Diakité is een rechtsachter en speelde afgelopen seizoen bij Reims.

Cercle zou zo'n 700.000 betalen voor Diakité, die van januari tot juni 2023 al een half seizoen voor Eupen speelde. Het is de derde transfer voor Cercle. Het haalde eerder al Alama Bayo transfervrij weg bij Seraing en de gehuurde Nazinho werd definitief overgenomen van Sporting CP.

Zulte Waregem laat opnieuw twee spelers vertrekken

Bij Zulte Waregem gaat de leegloop verder. Eerder werden de aflopende contracten van Seigers, Bagan, Guindo, Gano, Ciranni en Decostere niet verlengd en ging Ruud Vormer op pensioen. Ortwin De Wolf verhuisde naar KV Mechelen.

Nu heeft Zulte Waregem laten weten dat het ook afscheid neemt van Kevor Palumets en Borja Lopez. Die laatste werd afgelopen seizoen verhuurd aan Leganes, zijn contract is ontbonden. Palumets vertrekt op huurbasis naar HJK Helsinki.

Impressum des Publishers ansehen