'Bevestiging uit Engeland: United ziet in Antony-plan met Ajax een goede optie' | OneFootball

'Bevestiging uit Engeland: United ziet in Antony-plan met Ajax een goede optie' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·16. Oktober 2024

'Bevestiging uit Engeland: United ziet in Antony-plan met Ajax een goede optie'

Artikelbild:'Bevestiging uit Engeland: United ziet in Antony-plan met Ajax een goede optie'

The Daily Mail bevestigt woensdag dat United van plan is Antony te verhuren van januari tot het einde van het seizoen. In dat geval zou Ajax een belangrijke kanshebber zijn, om de Braziliaan tijdelijk in te lijven.

Maandag kwam CaughtOffside al met het nieuws dat Antony naar Ajax zou kunnen komen. De rechtsbuiten wordt bij United maar mondjesmaat ingezet en kan zijn potentie maar niet vervullen. De club van Erik ten Hag wil nu van Antony af.


OneFootball Videos


In 2022 legde United zo'n honderd miljoen euro neer, om het talent van Ajax over te nemen. De dribbelaar kon zijn kunsten tot op heden op Old Trafford echter weinig laten zien. The Daily Mail weet dat United de hoop in Antony heeft opgegeven en zo snel mogelijk nog een aardig geldbedrag voor hem wil krijgen.

Het plan: de 24-jarige rechtsbuiten in de winter aan een club verhuren om zijn reputatie weer wat te verbeteren. Ajax zou daarbij een belangrijke kanshebber zijn, omdat hij in Amsterdam zijn kwaliteiten wel wist te etaleren. Van de honderd miljoen euro die United voor Antony betaalde, zou het ongeveer de helft willen ontvangen, komende zomer. Volgens The Daily Mail is het gewenste transferbedrag van United zo'n 47 miljoen euro.

Impressum des Publishers ansehen