Beşiktaş'ın Fransız Sağ Beki Valentin Rosier, Leganes'e Transfer Oldu | OneFootball

Beşiktaş'ın Fransız Sağ Beki Valentin Rosier, Leganes'e Transfer Oldu | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: 90min

90min

·4. Juli 2024

Beşiktaş'ın Fransız Sağ Beki Valentin Rosier, Leganes'e Transfer Oldu

Artikelbild:Beşiktaş'ın Fransız Sağ Beki Valentin Rosier, Leganes'e Transfer Oldu

Beşiktaş'ta Rosier ile yollar ayrıldı. Fransız oyuncu bonservisiyle Leganes’e transfer oldu. İspanyol ekibi bu transfer için bonservis ücreti ödemeyecek.

Beşiktaş forması giyen Valentin Rosier, Leganes ile anlaşma sağladı. Transfer görüşmeleri için izinli olan Rosier, kısa süre içinde imzayı atacak.


OneFootball Videos


Duhuliye.com haberine göre; Aralık ayında yeni yönetimin göreve başlamasıyla kadro dışı bırakılan ve Nice'e kiralanan Valentin Rosier, Beşiktaş'tan ayrılıyor. Bu sezon İspanya La Liga'ya yükselen Leganes ile transfer görüşmeleri sürdüren Rosier, İspanyol kulüp ile anlaşmaya vardı. Fransız oyuncu bonservisiyle Leganes’e transfer oldu. İspanyol ekibi bu transfer için bonservis ücreti ödemeyecek.

1 Temmuz'da başlayan kampta idarecilerin kendisine ve menajerine kulüp bulmasını istediği Fransız oyuncuya, Slovenya kamp kadrosuna dahil edilmeyeceği iletilmişti.

Beşiktaş formasıyla 126 maça çıkan Rosier bu maçlarda 6 gol atarken 18 asist yaptı. Beşiktaş'la 3 kupa kazanan oyuncu, 2021-22 sezonunda Antalyaspor ile oynanan kupa finalinde de gol atmıştı.

Valentin Rosier Kimdir?

19 Ağustos 1996 tarihinde Montauban'da dünyaya gelen Valentin Rosier profesyonel futbol kariyerine Rodez AF B'de start verdi. Valentin Rosier daha sonra Rodez AF, Dijon, Sporting Lizbon ve Beşiktaş kadrolarında da yer aldı.

Valentin Rosier, Fransa U-21 Milli Takımı formasını 7 karşılaşmada terletti.

Kariyerinde 3 kupa kaldıran Valentin Rosier, 2020-21 sezonunda Beşiktaş formasıyla Süper Lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası şampiyonluğu tattı. 2021-22 sezonunda Valentin Rosier, Beşiktaş kariyerine TFF Süper Kupa şampiyonluğu da ekledi.

Impressum des Publishers ansehen