'Beerschot pakt uit op transfermarkt: verdediger verbreekt contract bij PSG om naar JPL te trekken' | OneFootball

'Beerschot pakt uit op transfermarkt: verdediger verbreekt contract bij PSG om naar JPL te trekken' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·3. September 2024

'Beerschot pakt uit op transfermarkt: verdediger verbreekt contract bij PSG om naar JPL te trekken'

Artikelbild:'Beerschot pakt uit op transfermarkt: verdediger verbreekt contract bij PSG om naar JPL te trekken'

Beerschot staat momenteel alleen laatste in de Jupiler Pro League. De club is duidelijk nog op zoek naar versterking, en heeft die nu ook gevonden.

Beerschot begon niet op de gehoopte manier aan het seizoen in de JPL. Na zes speeldagen staat de promovendus alleen op de laatste plaats, met één punt.


OneFootball Videos


Er werd vijf keer verloren en één keer gelijkgespeeld. Het is dus duidelijk dat de club zich moet versterken op enkele posities. Er lijkt nu in ieder geval al een nieuw gezicht te komen.

Er werd eerder al gemeld dat Beerschot interesse zou hebben in Colin Dagba, van PSG. Footmercato meldt nu dat de rechtsachter voor twee seizoenen zal tekenen bij Beerschot.

Het medium meldt dat hij bij de Franse topclub zijn contract zal verbreken, om op die manier transfervrij naar Beerschot te kunnen trekken. Zo doet de club een goede zaak.

Dagba ligt al sinds 2017 onder contract bij PSG, maar werd wel al uitgeleend aan Strasbourg en AJ Auxerre. In totaal speelde hij 77 wedstrijden bij de club uit Parijs, waar hij ook goed was voor één doelpunt.

Impressum des Publishers ansehen