‘Bayern München geconfronteerd met bizarre vraagprijs van honderd miljoen euro voor kandidaat-trainer’ | OneFootball

‘Bayern München geconfronteerd met bizarre vraagprijs van honderd miljoen euro voor kandidaat-trainer’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·14. Mai 2024

‘Bayern München geconfronteerd met bizarre vraagprijs van honderd miljoen euro voor kandidaat-trainer’

Artikelbild:‘Bayern München geconfronteerd met bizarre vraagprijs van honderd miljoen euro voor kandidaat-trainer’

Bayern München kan wederom een naam wegstrepen van de shortlist voor een nieuwe trainer. De Duitse topclub zou bij Crystal Palace hebben geïnformeerd naar Oliver Glasner, maar The Eagles vragen volgens diverse Britse en Duitse media een transfersom van maar liefst honderd miljoen euro voor de Oostenrijkse trainer.

Met onder meer Xabi Alonso, Julian Nagelsmann, Unai Emery, Ralf Rangnick en Julen Lopetegui heeft Der Rekordmeister diverse afzeggingen te verwerken gekregen. Na de afwijzing van Rangnick besloot Bayern volgens BILD door te schakelen naar Oliver Glasner, maar ook hij zal niet de nieuwe trainer worden van Bayern München. Volgens de Duitse sportkrant was Bayern München bereid om een bedrag van 18 miljoen euro op tafel te leggen, maar Crystal Palace wil Glasner niet al na een half seizoen kwijt en vraagt daarom maar liefst honderd miljoen euro voor de oefenmeester.


OneFootball Videos


Glasner is in zijn eerste maanden vrij succesvol is bij Crystal Palace. Zo bleef de oefenmeester in zeven van zijn eerste tien Premier League-duels met de Londense club ongeslagen en werd er zelfs gewonnen van Newcastle United en Manchester United. Bayern München zal moeten doorschakelen, waarbij het zelfs mogelijk is dat Tuchel toch aanblijft bij de Duitse topclub. Iets dat tot voor kort uitgesloten werd door beide partijen.

Impressum des Publishers ansehen