Aad de Mos weet welke speler de Eredivisie verlaat voor 75 miljoen euro | OneFootball

Aad de Mos weet welke speler de Eredivisie verlaat voor 75 miljoen euro | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·12. Mai 2024

Aad de Mos weet welke speler de Eredivisie verlaat voor 75 miljoen euro

Artikelbild:Aad de Mos weet welke speler de Eredivisie verlaat voor 75 miljoen euro

Aad de Mos verwacht dat Johan Bakayoko voor een torenhoog bedrag de Eredivisie gaat verlaten. De analist zou niet raar opkijken als PSV een transfersom van liefst 75 miljoen euro overhoudt aan de buitenspeler.

“Bakayoko gaat dalijk voor 75 miljoen weg”, voorspelt De Mos zondagochtend bij Goedemorgen Eredivisie. Tafelgenoot Hans Kraay juinior reageert verrast. “Wat zeg je nou?! Bakayoko voor 75 miljoen weg?” De Mos antwoordt: “Die gaat echt voor heel veel geld weg.”


OneFootball Videos


Kraay is het daar niet mee oneens, maar kan moeilijk geloven dat er 75 miljoen euro op tafel komt. Dan zou Bakayoko verreweg de duurste PSV’er ooit zijn. De Mos blijft bij zijn standpunt? “Volg je het internationale voetbal niet? 500 miljoen voor die Pau Cubarsí, die stopper van Barcelona… We gaan naar bedragen toe…”

De Mos refereert daarmee aan de contractuele afkoopsom van Cubarsí, die deze week een nieuwe verbintenis kreeg bij Barcelona. Daarbij dient te worden vermeld dat Spaanse clubs geregeld onrealistische afkoopsommen laten opnemen om andere clubs af te schrikken. Als een geïnteresseerde club tóch zo’n enorm bedrag neertelt, zoals Paris Saint-Germain de afkoopsom van 222 miljoen euro voor Neymar lichtte in 2017, dan staat de club evenwel machteloos.

Zaakwaarnemer Guido Albers vindt de bewering van De Mos minder gek. “In de Premier League kan gewoon betaald worden, honderd procent.” De Mos vult aan: “Het is geen KKD waar we het over hebben.” De Mos sprak onlangs al zijn bewondering uit voor Bakayoko, die in zijn ogen uiteindelijk terecht kan komen bij een club als Manchester City of PSG.

Impressum des Publishers ansehen