Estrena del nou tour per Montilivi de la mà de Bstadium | OneFootball

Estrena del nou tour per Montilivi de la mà de Bstadium | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: Girona FC

Girona FC

·

Estrena del nou tour per Montilivi de la mà de Bstadium

Article image:Estrena del nou tour per Montilivi de la mà de Bstadium

El proper 30 de maig començaran les noves visites guiades per l'estadi Montilivi, amb més de 50 anys d'història viva del futbol.

El  tour es farà amb col·laboració amb Bstadium, una empresa especialitzada i amb anys d’experiència en el desenvolupament i gestió de noves experiències esportives de clubs de  futbol. El mític estadi Montilivi ja està a punt per rebre tots els aficionats del futbol i seguidors del Club.


OneFootball Videos


Després de signar una impecable temporada, amb una històrica classificació europea, des del 30 de maig els aficionats podran gaudir de Montilivi d'una manera única, com mai ho havien fet.

El tour guiat per la casa del Girona, tindrà una durada d'una hora. Els visitants tindran temps per emocionar-se i aprendre amb la història del Club i l’estadi. Podran accedir a zones normalment restringides com la sala de premsa o la llotja presidencial i, per descomptat, vibraran amb l'emoció de sentir-se autèntics jugadors als vestidors i poder saltar al terreny de joc com ho fan ara els seus ídols.

Aquesta nova activitat que proposa el Girona FC pretén apropar els fans i tots els aficionats al futbol en general, joves i grans, el sentiment de pertinença, de persistència i lluita que el Club ha demostrat al llarg de la seva història. No t'ho perdis!

View publisher imprint